Tuesday, January 13, 2009

140. Mananyer....

Streamyx Combo kuuuu!!!?
pocket telah mintak kon order kan streamyx combo
utk pocket nak berinternet lagi dirumah,
tetapi somehow tak leh nak dpt jgak pon...
kenapaaaaa!!!???
malam ku sunyi tanpa talian hayat ...
comp ku boring tanpa pintu keluar dunia...
WoKraf III boring bila main sesorang,(Lama gila game ini)

pocket baru 2 ker 3 post yg telah berjaya dipostkan di 09 ini...
ini bercanggah ngan apa yg pocket azamkan awal tahun dulu.
well... its kinda hard if u wanna post internet like u used to
if u dont have any connection at home. for those who have
internet connection at the office... its different.
but for my kilang, they've blocked any access to IE.
So u'r left with mail and mail only.
ahaaaaiiiii....

so!!
tunggu nanti!!
bila dah masuk streamyx combo ku!!
akan ku nulih bagai lupa diri:) heheheh
tidak dilupakan juga tag dari sha.
dan yuz

dan tidak dilupakan juga berjuta maaf ku panjat kan
kepada anda sekalian yang dah boring datang sini tp
tak berupdate m(_ _;m
semuanya salah streamyx combo!!:)

14 comments:

azie said...

pi saman streamyx,ehehe

A t i Q a h said...

Kenapa tak pakai broadband je encik poket? Heheh.

Princess Liyana said...

huhuhu..oh pakcik streamyx..silalah pergi pd bro ni;)cpttt tau!

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

patut lah lama dah tak update! :)

bendul said...

laaaa.. ingat pocket dah stat cuti chinese new year..

g cc jer la pocket.. layan jer..
tiada rotan, akar pun berguna..

Zyan said...

pocket, saya rasa sudah tiba masanya pocket menurunkan ketupat dipintu blog pocket ini dan masukkan naga pula hehhe-saja je nak kasik tekanan pada pocket masa pocket susah nak berintenret ni ahahha..suke! suke!

~ mizzAmy ~ said...

~ lor.. kenapa pocket tak pakai celcom broadband jer. senang nak ke mana-mana. ~

Adry said...

huhu... kesiannya... sabar la... datang jugak nanti tu...

Tny said...

Bilalah.. combo tu nk sampai yea.. make sure cepat2 sket tau!

Errm.. nmpk gayanya talian hayat=layan tv jelah yg ada.. :D

Pocket said...

Azie,
Err, bleh saman dah ker?
heheheh, tp kalau dapat setengah juta besh jgak kan:)

Atiqah,
eh? broadband ngan streamyx tu tak samo yek?
dah pocket dah konpius.

Liyana,
Umph!! harapnyer dia baca la nukilan ni.(Jangan harap!!^^)
heheheh

Saloma,
umph!! umph!!
memang tak update pasal tu pon!!
nak kena cari alternatif lain la gini.

Bendul,
heheehh, abih mana ko ingat pocket bleh reply korang nyer komen nih!!?
kena gi cc,
duk ngan bebudak,
yg duk layan game,
boring boring...

Zyan,
eh!! betul jgak...
tu la, punya la tak berketentuan kebelekangan ni, backdrop pun lupa nak tukar. Umph!! akan ditukar nanti zyan:)
Amy,
Ok, lagi la pening sekarang ni.
Kalau pakai streamyx combo tu tak dapat cordless yek?
Celcom pun besh kan:)
mahal tak?
Adry,
Sabor sabor....
fuh!! berjaya sabar:)
tapi sampai bila!!? waaaa...
i miss u guys!!
nak bloghopping macam selaluuuuu!!!

Tny,
Talian hayat pocket sekarang ni hanyalah tv... dan game snake xenzia dari henpon pocket yang takder kaler nii..oh! oh!

Ayaq masak said...

buat detox ah. restrain from internet. you will feel like a new person by the end of March. hehe.

Pocket said...

err, Ayaq,
but that would mean that i have to give up blogging?

alaaaa... tak besh nyeeerrrr!!!!
Online game pocket camner plak?
MaybankTuyu?
skim cepat kaya itu,
skim cepat kaya ini,
Nuffnang?

hehehehehe:)

Princess Liyana said...

huhu..kalau pakcik tu leh baca..mmg hebat ;P

mySmartAir said...

Ampun Pakkk..ini semua gara2 streamyx system down dan saya sellidik data entry tuk nama pocket missing..apapun dah pasang streamyx on sabtu lepas..ampun2..