Wednesday, September 01, 2010

311. MusangHapi ni kenapa?

Pocketeers,
Korang pernah jadi gini tak?
nak wat camana yek?
ado cookies enable ker..
tak pun cabut kipas angin belakang tu ker?
humm humm,
jadi maleh sangat nak komen kat blog orang
bila stiap kali komen,
semua window closed!!

nak kena restore balik la pash tuu..
adehlaaa..

10 comments:

UglyPooh said...

sy mls nk guna firefox. slalu prob kt pc sy..guna internet explorer biasa je...stail org lama2. hehe

fairuzniza said...

same thing happens here,pocket. tatau la nape. minggu lepas nak bukak blogspot langsung takleh. tatau la ape masalah si musang nih. panggil edward isap darah sampai mati baru tau. T_T

LORD ZARA 札拉 said...

zara guna Mozilla ok je~

=)

HEMY said...

aku mmg suka mozilla..banding IE yg lembab..pastu IE kalu..ko close blog nye window..dia popup smpi beratus window..demmm

ko try reinstall la firefox tu..senang

ayunda maajis said...

adeh aper malang benor kamu ni..huhu..x suke pakai IE sebab lembab mcm unta..

lieya orange M.I. said...

pocket, lieya tekan jer dont send tuh....tp mozilla mmg lieya suka lah dari IE

mier@merr said...

firefox saya terbaek :)

~ mizzAmy ~ said...

lorr... await lah jadik lagu tuh? ada something missing ke apa?

HoPe said...

musang mabuk minum air tebu banyak sangat..
cuba upgrade version lain..

Ayaq masak said...

Gunalah gugel chrome..sekian tima kaseh...