Sunday, September 20, 2009

202. Raya'09

Why the slouch pocket?
Wit manyak abih ker? :D
Pocketeers,
Tadi raya,
baju raya pocket dah pakai dah,
Lima puluh dua ringgit semilan kupang,
sebab butang tu datang skali so maybe
baju tu sebenarnya harga 50 inggit gitu jer kot.

Songkok bersaiz 22 1/2 berharga...
lima belas ringgit kat psr mlm perda.

sampin? mama bagi... katanya mahal giler..
so pocket tanggalkan sejurus selepas smayang raya.
nak kena beli sampin murahan buat gi bertandang
raya lah tahun dpan. Bli kaler Puteh!!!!
(Tte lawa ker kaler puteh? tteiuka, ader ker sampin puteh!?

Pocketeers sekalian macam mana?
ada yg post lagi awal tak selepas raya?
(Kesitu pulak jadi persoalan nya... )

8 comments:

cHeRyNa PiReS said...

hello pocket...waaahh....hensemnye anda berbaju melayu...nasib baik sha tak boleh ke situ, kalau tak kite boleh jadi traffic light hijau dan merah:P (jgn marah...just kidding)

bestnye harga baju melayu? tahun nieh perbelanjaan terhadap baju melayu agak tinggi...sbb semuanya nak baju melayu same kaler: nak buat surprise pade kakak dgn masing2 pakai baju melayu purple:)

tp baju melayu anda punye harga...waaa...kalaulah mereka tau:)

posting raya eve aritu bila dah penat dok dapur...nieh byk lagi nak posting but cool dulu:)

selamat hari raya, povket:)

* sampin kaler putih ade, sile tgk majlis2 org meninggal...:)

*SiRibenMerah said...

hahahaha.. dasat btul update musim raya.. x pe2. kasi can orang lama x update sblom neh..well, x nak byk ckp cuma......

anda tetap gemoks walopon berpuasa sebulan.. dan kami neh tetap kurus walopon posa x cukup sebulan.. ngeeeeeeeeeeee~

** doa sapa meninggal lak tuh nak pakai sampin kaler putih.. huhuhu..

lieya orange M.I. said...

...hyeee...
...awalnyer post entry lepas raya...
...blogger tegar niii...=)

kojah said...

npe gmbau bontot nih bro??kasik muka depan2 la...huhu

Pocket said...

Sha,
heheh, ensem yek? tu tak tgk dpan lg tu1!! :D
kalau tgk dpan kalu, baru anda tahu ada kesan kari kat pocket kiri. dah abih dah ensem:)

Iyra and Sha,
yer ker kalau pakai sampin puteh tu hanya utk funeral? alamak, tak pernah terpikir plak...
tp kalau american, sumer kaler itam!?

ok lah!! pocket tak bli sampin puteh..
sampin light pink lah!! :D

Lieya,
suka nama ini,
blogger ketegar namanya,
memalam rayer pun nak kna post :D

terimakasih untuk kunjungan:)

Kojah,
takut kang ramai plak yg...
'eh pocket ker nih?'
'eeeii!! pocket!! nak sign nak sign!!'
'waahh, pocket datang makan kdai mamak siut..'
gitu gitu

(Perasan tahap gaban yg melampau)
^^;

Cik Qemm said...

1st raya pakai baju raya tahun lepas je.baju raya simpan,tade feel beraya jauh dari parents :(

~ mizzAmy ~ said...

hijau tuh.... pocket, sampin putih selalunya org nak pakai time akad nikah. so pocket???

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇