Wednesday, March 25, 2009

153. Jauh oooo...

First of all, pocketeers..
mintak mahap la bebanyak kerana tidak mengupdate
sekerap selalu kebelakangan ni, kebizian melanda dan
internet connection pocket masih lagi belum bersambung.
(Remember 147. PocketYgPatahJari?)
Teramat la tensen nyer sebab rasa ketinggalan jer,
rasa sunyi pun ada gak,
rasa cam orang yg membuang hajat besar tp tak abih.
yes, pocket memang berhajat.
berhajat nak beli laptop,
dan nak online 24/7
cam bangun tetengah malam (Baik dengan bantuan jam ataupun mimpi ngeri)
dan post about the dream i just had.
Most probably the post will be like tis...
'pocket mimpi, jalan jalan, banyak air, banyak hutan,
ada awek... kebaya.. ada nepal... tgh masak roti tempayan,
ada optimis prime, tengah menyabit rumput...'
even though i know u guys will not be interested to read those ...
tp kalau pocket ada laptop dan broadband celc0m tuh,
maybe i would.

so pocketeers sekalian,
just nak post kejap bagi tau kater...
pocket nak gi johor besok.
landing kat Changi kul 1020...
pusing kat jurong jap,
gi tido kat hotel di johor.
besok nyer pusing pusing lagi...
balik penang ngan flight 1920 dr Kay Ell Ai Ey
(Sapo sapo in the same flight? lets meet^^)
heharapnya pocket ada masa nak citer anything about
my trip there on sunday for your monday sugar.
harap harap nya....

14 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ kesiannya.. tak per la, sat2 lagi org telekom tuh pasang lah apa yg patut. tapi, pocket pun kenalah bising2 kat diorg sama. baru diorg nak jalan ke situ.

btw,jauhnya pocket nak jenjalan. bila nak jenjalan ke KL nih?? ~

Princess Liyana said...

uhuhu..lama bro tk update.alaaahai..

ha?nk trn jb..ekeke trnla UTM..jumpa kancil clan..ahaks ;P

cHeRyNa PiReS said...

hukhuk...lamenye gi...
alang2 nampak seremban tuh lambai aaa dr atas langit tuh...mane tau sha ade kat bawah tgh tunggu taik burung:P

Have a safe journey!

Pocket said...

Pocket is in CHANGI AIRPORT :)

Amy,
kan, harapnya orang tiemnet tu nanti berhati perut la nak update kan pocket nyer account.
lama sunggoh rasanya,

KL?
nak gi!! tapi tak der wit lg,
hahahahah... pathetic kan? i know:)

Liyana,
kan, susah sket nak update kalau nak kena gi CC br buleh update,
nak bloghopping pun tak senang sangat. huk huk!!

Sha,
Lambai dah lambai dah!!
cam nampak jgak sha yg duk atas bumbung tu, dik!! jangan tepi sangat!! kang jatuh:)
heheheh

Zyan said...

Hah...welcome to Johor..must have air katirra, mee bandung, lontong goreng, asam pedas..bla..bla..bla..ermm apsal bile tingat Pocket cam sinonim ngan makanan eh..hehhe

Pocket said...

DrYan,
oih!! kiranya pocket ni pencetus kelaparan la bagi anda... hek anneeeee...
tp tak per!! atleast pencetus something :)
breathing the same air u'r breathing now yan, wish i can see u ere today but...
its late...

Ayaq masak said...

perlu ke optimus prime menyabit rumput.

Nem0 o0h Nem0 said...

gie jb wat per?
bila nk turun kl,leh jumpa nti..=)

atty's said...

hi pocket..
nice blog..kita exchange link & followers ye.

tehais said...

Hi pocket..
Enjoy baca blog nie.
Kita tukar link eh :)
http://airden.blogspot.com/

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

dah balik lom?
cepat updateeee

Pocket said...

Ayaq,
Entah? kenapa yek optimus prime nak menyabit?
pasal rumput kat dpan umah dia makin panjang kot..

Nemo,
ado kojo sikit ngan kilang orang,
kena gi melawat lah,
kena gi discussion lah,
boring boring,

Atty and TehAis
hi!!,
boleh boleh!!
taruk yer link sayer disana..

HanaChaann!!,
Umph!! cerita dah ader, tp tak sempat lg nak kemaskan.
tgk lah malam kang ker besok.
30 march menghampiri,
patutnya pocket dah bleh dpt internet ku:)

filanastasia said...

pocket : boleh jek penuhkan impian.. take care..

Pocket said...

Filanastasia,
buleh tu anda nak penuhkan ker?
besday pocket lamat lg,
tp kalau nak kasi adiah. ari apo pun pocket trima:)

Laptop yek? yeaaaa!!!
nak HP buleh? hahahah


(excuse the daydreaming boy ya)