Wednesday, February 13, 2008

24. ItWasAHecticWeek

Dey Pocket,
It was a Hectic Week, i am soo beaten up that i dont think
i can walk straight now.
maybe u've known from Banji's blog bout the whole wedding thing.

Well its not much to tell about. other than the same old...
Akad Nikah ceremony was entertained by a rushing mice.
The Pengantin ate full heartedly on the main table. (Control la skeet!!)
The ADUN in our area came to my wedding (Or was he something else?)
The Bunga Manggar was soooooo pathetic looking (As usual)

All and all, i had a great time.
Thanks to Banji and Dafilantera who makes it a successful ceremony.

I'll tell u the details afterwards.:D

Danisha did came to the wedding. it was a pity that i cant take any picture with her dat day.
Hanachan... waited for u but u didnt came. (Or u did but i didnt realize it...)
all and all....
This is me DaPocket...
Posting me first post as a handsome unavailable bloke.
lets tell story a bit more yah pocket:D

9 comments:

yan kiut said...

hah...apsal tak jemput, kad pun takder..ke nanti nak buat reception ceremony kat hotel memane, anyway selamat bergelar suami..besar tanggungjawab tuh..tak sabo nak tunggu gambor

Ceera said...

patut la lama bebenor kamu tak update ye, orang lain coti update 5 hari, tapi kamu sampai seminggu, over tau..

Danisha said...

Selamat Pengantin Baru.
Segak bangat kamu ari tu. N miau2 cantik giler lah. Nak tumpang bergambar pun naik segan.
Sorry tak jumpa dulu sebelum balik. Pengantinnya sibuk lah. Thank to your mum yang ramah n baik bangat. Kim salam yer.
N juga sampaikan salam kat isteri tercinta.heheheh.....dah beristeri ni.
Jangan lupa taruk gambar kahwin dalam blog or your photopages k....

mummyvaio said...

omedeto..omedeto...selamat menempuhi alam rumahtangga...nanti update la gambar kat fotopages...nak tengok juga gamba pengantin baru!

Pocket said...

sorry lah pocketeers sekalian,
sesungguh nya kalau ikut niat dihati ni nak ajer diajak suma insan yang pernah ku temui di setiap persimpangan idup ini.
tp apakan daya... nak bli brus gigi pun dah lupa ni plak nak ingat kengkawan sekalian... maafkan la pocket.

Yan: besar besar... tak ter'kapok' tanggungjawab itu..

Ceera: heheh... mintak cuti lg tiga ari:D

Danisha: the only pic wit u are from the side when u menepung tawar kat pelamin...eheh..

Vaio: lama tak dgr citer... inshaAllah kalau ado gambo yang presentable kat Blog nii... akan ditaruk:D

all and all ...thanks for your wishes:D hopefully i can still blog with her around my small room^^

mr&mrs lipan said...

bila bace nih br percaya..
ingatkan uwasa semata2..heheh
omedetou & oshiwase ni..

stapak&my&babyRayyan said...

kekkon omedeou! shiawase ni natte ne...

Pocket said...

hooh... sorry tak inform kat suma...
arigatou for the wishes.
stapak... mano blog ko?
lipan n the Ms pun tak der blog ker...
bleh DaPocket melawat sesekali

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

watashi sungguh pelik..watashi rasa watashi dh send 2kali komen kt post ni..tp nape takde ekkkk

uwaaa...!!!!

apapun watashi cuma nk cakap yg watashi minta maap sebab tak leh attend
adik2 semua takde..member takde...ayah ngan ummi tak kasi watashi pegi sensorang.plak tuh taktau jalan langsung
ahahahaah...

apapun..congrats pocket...!!!!
cantik gambar kawen aritu..

*tgkdari page banji