Tuesday, July 24, 2007

Rimau Mati Meninggalkan...

Rimau mati meninggalkan belang...
Orang mati meninggal kan Nama...
Pocket... sapo Eri tu??
basically today i've listen once again the name Eri...
it seems like she was once an Engineer ere in my place....
a plump chic...
a 'happy go lucky' kinda chic...
a very popular chic...

sometime sings
sometime jokes
sometime marah marah

so... even after she has left...
her names was still heard in our department...
people kept on talkin bout her...
the thing is ... i wonder...
am i gonna be remembered the same when i leave?
was i remembered the same after i've left my past kilang?

thats what they say...
manusia pergi meninggalkan nama...
hopefully
pocket pergi meninggal kan comments ... hahahahah

5 comments:

Danisha said...

Oit.....
Orang memang akan ingat kat kite cuma yg best @ tak jekan?Hopefully yang baik ler...
Tapi saya gerenti org pasti yang 'Pocket' yang comel, selalu tersenyum, ramah, n helpful n....ada lagilah. Takut Kempung kena puji nanti nih....
Ada lagi kot yang tertinggal kat Kilang dulu tu? Heheheh...
Saya tinggalkan org yang paling saya syg.MY BEAUTIFUL SISTER

Banji said...

dont think about it sgt, yg penting kita buat keja kita the best we can, xde regret. berbaik dgn semua org. pastu apa nak jadi,jadilah. kita xleh paksa org ingat kita... so why worry on something we cannot do anything about :)

pocket said...

umph ... btul btul...
Benda yg kita tak leh wat apo apo
tak perlu dirisau kan ...

tp kan... tingat satu ari tu kan...
ado la sorang tu jatuh kusi...
sorry to say... dia melantun atas
lantai tu heheheh...
Danisha jangan marah yek :D

kenangan... atleast i've left my
previous company with lots of
memories

Danisha said...

Oitttttttttt....

Jahat.hehehehe. TApi lawak gilaerkan. malunyerrrrrrr

Puteri Ezza said...

Orang tak ingat kita tak apa. Yang penting Allah tak pernah lupakan kita walau sesaat, kan :-)