Wednesday, July 25, 2007

Pocketing...


somebody asked me...
why do u kept on tellin pocket your stories
of the day? its not like anyone is interested
in your s**t pun...

well... maybe its like a diary... for me to
ngacum what ever i want to ngacum...
about her ..
about me...
about u pocket...
about the world...

to banji maybe :D
to filantera maybe..:D
n ofcourse to others who accidentally comes
to my pocket n then kept on coming to read my
ngacum...

but why?

why not?
i just felt like typing...
i just felt like tellin stories...
thoughts... ideas... gossip HEh...

although tak der pun gossip lagi setakat nih ...

but anywow... respect those who can realy type..
like banji...
n filantera..

malu lak kiternyer blog ni just for ngacum... heh

4 comments:

Puteri Ezza said...

Hai, Pocket! Ngacum pun ngacum la. Jadi ada cerita yang boleh dibaca. Seronok apabila menelusuri kehidupan orang lain menerusi blog. Ada yang boleh dijadikan pengajaran dan iktibar, ada yang boleh buat kita tersenyum-senyum. Ada yang boleh buat kita sedih-sedih. Macam-macam. Teruskan bloggin'

Banji said...

mcm restoran buffet, x semua org nak makan ikan, im not. ada yg suka kuih2,ada yg suka bubur kacang je.

paling penting kita buat apa yg kita suka buat.. :)

Danisha said...

Samada suka atau tak saya sentiasa di sini bila saya penat, suka, duka, mental...macam2lah. Sebab kat sini saya dapat buat apa yang saya nak buat.....
Biar apa org nak kata janji kita gembirakan?......

pocket said...

kan banji.. do what u luv to do...
so u're saying i luv to ngacum la?
heh

puteri...
saya kurang baca surat kabar...
tapi saya suka baca blog ...
tte.. buleh ker gitu ?

danisha... sesekali nak ngacum
tanpa diberi nasihat kan... just
need an ear to listen to the
ngacum... that's why i luv to
ngacum ere... cause pocket is all
ear.. heh:P