Monday, June 07, 2010

298.KepalaMuda..

... eh silap!! bukan kepala!!Kelapaaaa...

so pocketeers tahu kan kalau kelapa muda tu tak der
santan, kalau la santan is the measurement of wise
and maturity, then i'd say i need another 20 years in
my IC just to get the look.

And so i was introduce to this 'in20years.com' site.
A site where u got to see the future.
Ayaq masak did this and looked somewhat like my
Form Five's Biology teacher. A very good teacher who
did shed tears upon seeing how stupid a few student
was in a class of the stupid one.
Since i saw this incident... yes! u can say it out loud...
pocket is so stupid in biology that he dont know
what is invertebrate and still think that mikro organisma
is just an 'English' word for MacroOrganisma.

So here he is... the 52 years old Pocket.
Kinda look like BrusWilis kan?
waahhh!! mid age crisis here i come!! :D heheheheh

17 comments:

~LP Lum~ said...

salam pocket~

hehehe.. skang tgk rmai bonar yg gunakan benda tu tuk tgk muka 20 tahun akan dtg... :)

ps : cumel gak pocket walau dah tuo... :p

Dee said...

eh..ensemlah pocket..

atty's said...

ade lah 20% iraas..ekekeke..

HEMY said...

ngahaha..iras kat kedut dia je..wahahahaha

lieya orange M.I. said...

Brus Wilis tu pun tak leh lawan pocket...hehehe...

Pocket said...

Linda,
kan kan...
macam dah nampak tiga blogger wat dah,
so pocket pun tak nak ketinggalan.
Just nak buktikan yg diri ini sehensem
brus willis heheh

Dee,
ensem yek?
gambo maner yg kaler ker?
yg itam puteh tu?

Atty,
20% jer!!?
part yang kata
'ada mata sama jgak dua'
'ada idung sama jgak tengah'
'ada mulut sama jgak kat bawah'
tu jer kan!!
huh!!sedih la gini :D

HEMY,
aku tahu ko jeles.
sila wat jgak .. mana la tau jadi ala ala alpacino ker.. heheh

Lieya,
btul tu,
pocket setuju ngan anda..
so die hard 5 pocket belakon lah!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak wat gakkkkkkkkkkkkkkkk

Pocket said...

MissLolly,
sila buat jgak,
make sure muka tu mcm muka IC..
kang lain senget nyer :D

Adila said...

tunggu 20 taun lg nak tgk btul ke tak benda ni hihihi~ :P

tua tp young at heart ok pe :P ngehehe~

cHeRyNa PiReS said...

sure macam brusbilis ke pocket? kenapa tiba2 nampak macam que haidar ek? hehehe...

cHeRyNa PiReS said...

sure macam brusbilis ke pocket? kenapa tiba2 nampak macam que haidar ek? hehehe...

Super Nia Hana said...

ehehehe..mudanya pic abg pocket kita tuh.ahaksss

Ayaq masak said...

Nak jugakkkk mensyen aku muka macam cikgu bio dia...hampehhhh.

Kekanak Osaka said...

scary gak buat benda ni.
Kalu buh gambar lain pun, だいたい結果 dia sama.

serious freaky.

Tapi kira pocket still ok giler tu. Leh jadi Atok kacak.

~ mizzAmy ~ said...

hahaha... tua2 pun still nampak handsome jugak lah. no worries pocket. LOL...

Cik Qemm said...

erm mcm tak accurate je. haha (tanak trime muke pocket cm plakon barat) LOL.

boleh la saje suke2 nk tgk muke in future kan.

UglyPooh said...

kacak belanga lah pocket,...hihi

I do mine's too