Saturday, February 25, 2006

DevilsAdPocket


Good day pocket.. how was your week? Well just to my luck .. I do remember that I was warned (Dead Seriously) by someone not to do this and not to do that but I could not remember who did the warning and do what? (its kinda stupid kan… heh)
Watched ‘The Devils Advocate’ the other nite.. well its not like I got nothing to do but I’ve chosen to stay at the home and watch dis movie.. heheh.. actually I’ve slept half the story la pocket.. why..? well its not because the story is not interesting enough but I was damn penat la pocket.. cam nak mampus jer penat nyer..
Charlize theron was damn comel kan.. filem ni kuar pada tahun 1997 datte… hummm kat maner yek kita mase tuu… tak ingat dah.. tp first time tgk film ni mase kat jpun…kata bb.. dia tgk film ni mase kat skolah mngah .. huiyooo.. I’m damn old lah ..
Si mamat Keanu reeves (btul ker heja nih .. ) pun tak reti terbang n bersilat lg ..maklum lah .. 1997 maner ado download download nii..heheh…
Al pacino slick suit .. dia ni memang pakcik yg kakkoii.. apo la yg dia pikir bila dia baca skrip ni kan.. dia tak ngaku dia tu setan.. tp still dia menerang kan segala details cam dia tu setan la kan .. huh…
‘What are you?’
‘Oooohhh I’ve got so many names’
‘Satan?’
‘Call me dad…’
Filem Malaysia takkan bleh wat gini.. but then again .. whybother ? our industry will still get around making movies without these essence.. and we will still be doing fine…
Gambo yg last ni kan .. cam cian jer dia .. pas nampak antu n everything.. dah tak leh nak idup lg dah.. so…pcs of glass was the answer
What amaze me was the makeup.. nampak dia cam sengsara idup kan.. my housemate is doing make up for a side income… depa actually kna bayar 6 ribu for the course siut .. huiyooooo… including wedding makeup .. helloween make up .. n upacara upacara biasa spt contoh nyer makeup utk perlumbaan kuda longkang dan juga manching…..
tte kang beluuuuuu ( filem apo tu yek .. tingat OS berlakun jer )
okeh la pocket.. go and get yourself this dvd lah pocket.. n amaze yourself on charlize therons colour, structure, texture and sweetness…. lately cam ngantut awal..
am I getting fat..
am I getting lazy…
am I getting kakko waruii..
apo apo jer la pocket.. heh

2 comments:

bb said...

my week->spent more time napping lika baby,ahahahaaa(gelak mcm setan)..mlm ujung minggu jln2 kat game center wai plaza,played bicycle race(igai to best n pnat!maji pnat giler kayuh beskal,tertonggeng2,smpi at one time,kasut sblh tertanggal..uhuhu)

yan said...

Charlize theron tuh sblm jadi bintang filem dia dok kat ladang jer perah susu lembu..camne le boleh jadi lawa sebegitu..lawa sesangat..cam nak buat kakak angkat je rasanya..hehhe..keanu reeves tuh orang kata gay..al-pacino pulak memang le kakko ii sesangat..makin tua makin encem..takyah risau le pocket..kitto makin tua pocket pun makin encem tak buahahahha..