Sunday, January 09, 2011

337. This Cuti is...

... tormenting my mind,
sucking the laughter off my face,
and killing me slowly with the
lack supply of cute faces


Update pendek,
-comp rosak lagi, PC Depot cuti jgak so pocket pun tak leh online jgak.
-comp kat office bebaru ni buleh di hack bagi buleh net!!
pas tu diorang block balik.. so skrg ni tak leh net balik.
-i am happy to hear your voice again! cant wait to hear em again.
-duit makin abih, satu hapah pun tak jalan... (Suma salah comp rosak)
-Filantera kawin dah... Ms Riben tak datang pun!!
-berat pocket menghampiri tiga digit dah!! tolong!!
-beli bat pingpong dat cost me 12.5 just to know that i dont play pingpong dat well.


itu jer pocketeers, AJL malam ni!!
go yuna go!!
Pocket nak balik dah.. CC ni bising ngan bunyi meletup :(

7 comments:

una berry said...

no wonder :)

UglyPooh said...

sian....
:-)

*SiRibenMerah said...

erkkk..
u ada jemput I ke??
no one told me.
Sorry..
btw, congrats to filantera n wife
=)

Kak Long Mawar Merah said...

Memang tak selesa nak berblog di CC, tapi masih ramai yang suka pergi.
Anyway..tunggu com pocket tu semubuh demamnya seperti sediakala.

Pocket said...

Una,
Gitulah.. ^^;

Pooh,
Sila Lah kesian lagi dan lagi,

Iyra,
supposedly filatera did asked u,
or was it tru imi ...
cant remember..

Kaklong,
dah sembuh,
tapi tak sepenuhnya...
n tingkap tujuh ni amatlah tak reti pakai!!! :(

*SiRibenMerah said...

mana aci thru imi.. both u n filantera got my number.. why must thru imi??
xpe la..

Nem0 o0h Nem0 said...

beli jek yg baru.skg kn dah murah..hehe