Saturday, May 12, 2007

The Nazakenai Watashi (Patetic Me)

'aku akan abiskan malam ni jugak!!'
'yer la tu ... umph!! umph!! besok aku nak tgk...'
kata mereka bagaikan kata kata ku tak bermakna

mase kat jpun dulu kan... aku jadi mamat tu ...
mamat yg pakai main bantai jer cakap apo yg dia nak buat
n somehow cannot commit. well its not like i promis or
anything... i said that i wanna have my own sniper gun so
that i can shoot anyone i hate off the road...
but everyone knows that is imposible right?

'tp bundle ... ko duk kato benda benda yg buleh di buek
dek manusia ... cam nak jadi power dalam bowling...'

umph umph... aku nak jadi power .. tp aku tak mampu -_-
bukan nyer aku tak usaha ... tp aku just simply tak mampu...

umph... so azam aku blk my ni ... aku tak nak lg jadi manusia
yg pakai announce jer kat orang azam aku ... n never achive
the thing... heharapnyer InshaAllah ... buleh la aku wat suma
nyer ...

tanjunni happyou shinakereba? (what about simply dont announce?)
hummmmm.....
kato nak citer kat ko tetiap ari pun ... putus putus jgak poket!!
hai hai... apo nak jadi ...

4 comments:

Danisha said...

Halloooo,

Alllo kawan, lama giler tak jumpa n tak denga cerita.
Bila tgk poket ni ingat dah tak nak update.
Rupanya i yang dah lama tak bertenet.....heheheh

Anyway miss u n that cute girl....Bila nak jumpa heh???
jum swimming....

pocket said...

jum jum!!
dtg la perda...
kita bantai jer swimming
kat swimming pool dpan tu ...
heh:)
lamo jgak tak jumpa ko...
Cik Ila kita takder blog ker?

Danisha said...

Hallooo,
Lupa nak inform you Cik Eila kita dah selamat melahirkan baby girl EMILDA BT MOHD IZWAN pada 01 May 2007 jam 12.14 pagi.

pocket said...

Eh Congrats kat dia !!!
baby girl yek :)
nak baby jugaaakkk!!!