Monday, August 07, 2006

InterPocket

Pocket..
guess what .. pakcik dah ado net access kat umah.. memoga buleh la nak nulih selalu sket.. bkan apo .. cian la plak kat ko yg tak tahu menahu citer pakcik disini... tengah duk nak develop kan lifestyle baru lah kat sini .. nak develop bilik sndiri.. susah jgak nak menselesakan diri dalam bilik nii.. nak taruk sofa at the right point.. nak bagi buleh goro goro atas sofa dalam mase yg samo nak tgk vdo .. gitu ... humm.. anyway tgk lah .. lebih kurang nyer cam kat bawah ni lah... what do you think?

the human figure would be me sleeping.

the orange oval thing would be the meja to place the comp.

the blue thing would be the sofa.

the black box surrounding everything would be the dinding.

so the opening on the below area is the door and the opening at the top side would be the window.

got one more phot. below

there's the sofa, theres the meja n the kerusi for the meja, believe it or not , the kerusi cost 5 ringgit... second hand kerusi.. ok la kan.. the sofa also second hand. br jer abis bayor.. tiga bulan jgak woo sangkut .. ado sesapo ado pendapat?

2 comments:

yuuichirounis said...

meja tu mcm boleh dialih ker dinding satu lagi tu,rapat ke bucu..then monitor taruk kat bucu jugak n menghadap ker sofa tu..at least dapat 'rasa' luas sket kamo...kalau skrg tgk komp waktu siang tak silau ker sebab pantul cahaya dari tingkap comei kat belakang tu..,kena la plak tutup ngan langsir...

neway...glad to see u back in business bro!..slamat layan room interior..den pun tak sabar nak layan nih,barang2 lamo dok tersadai lagi kat kampung tu haa..heheh:p

pocket said...

tak leh kalih,,, pasal ado water leakage kat situ.. so better water leakage atas sofa then atas comp :)
cam besh jer goro goro atas sofa sambil tgk 'umizaru' (lamo giler nyer filem kan)